Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az egész ország tud a fideszes Voldemortról, de a NAV elnöke
  2016-08-05 09:44:12, péntek
 
  Lesz majd izgalom!

Közzétéve 2016-08-05

Az egész ország tud a fideszes Voldemortról, de a NAV elnöke még izgulni akar

Állítása szerint nem volt tudomása az adóhatóság vezetőjének, Tállai András fideszes államtitkárnak arról az ügyről, amelyben az általa irányított Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) több mint egy éve nyomozott adócsalás és uniós pályázati csalás gyanúja miatt.

Pedig a pályázók ügyében állítólag közbenjáró Mengyi Roland - aki a vallomások szerint tízmillió forintos ,,alkotmányos költséget" követelt, és Voldemort nagyúrnak szólíttatta magát -, szintén fideszes képviselő. Tállai azt mondta: a minisztériumi sajtóösszefoglalóból értesült az ügyről, és miután a lapszemlét látta, lement és vett magának egy 168 Órát, hogy elolvassa a teljes cikket.
Kérdésünkre Tállai azt is elmondta, hogy már kért tájékoztatást az ügyről a NAV bűnügyekért felelős helyettes államtitkártól, a részletekről viszont még nem tudott beszámolni, mert csak ma ,,vagy valamikor a közeljövőben" kap információkat.
Azt, hogy a 168 Óra cikke szerint az egyik gyanúsított vallomásában az szerepel, ,,nekünk jó, hogy Tállai András lett a NAV vezetője, mert jó viszonyban van Mengyi Rolanddal", az államtitkár nem kommentálta, mondván, általa nem ismert egymás közötti beszélgetésre nem szokott reagálni. Arra pedig, hogy barátok lennének Mengyivel, csak annyit mondott: ,,Munkakapcsolatban vagyunk".
A 168 Óra tegnapi számában lehallgatási jegyzőkönyvekre és tanúvallomásokra hivatkozva írt arról, hogy valójában egy uniós pályázati csalás miatt kellett távoznia posztjáról három héttel ezelőtt Köpeczi-Bócz Tamás uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárnak, és az ügyben érintett Mengyi is. A cikk szerint 2015-ben egy országos szociális szövetkezeti hálózat vezetője uniós pénzekre akart pályázni, így került kapcsolatba ismerősei révén a fideszes képviselővel. A lap szerint a politikus által prezentált pályázatíró azt mondta nekik, hogy miután elnyerik a támogatást, ötven százalékot vissza kell folyatni. Később ez az összeg 90 százalék lett. Az a bizonyos pályázatíró egy 2015. december 10-i telefonbeszélgetésében pedig azt magyarázta az egyik pályázónak: ,,Én szerintem, akivel mi tartjuk a kapcsolatot, az a legmagasabb szint, bármekkora befolyású. Tegnap Csepreghy Nándinál voltam zsúron, Viktort Lázár helyettesíti, Lázárt, meg Nándi."

vold
A cikk szerint a NAV tájékoztatta Balog Zoltán Emmi-minisztert a nyomozásról (Köpeczi-Bócz az Emmi helyettes államtitkára volt) és a tárcánál a pályázati feltételeket ezek után úgy módosították, hogy az inkriminált pályázat ne feleljen meg a szükséges kritériumoknak. Az adóhatóság adócsalás gyanúja miatt kezdett nyomozni, és ma már az ügyben öt személyt gyanúsítanak különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérlete, illetve hivatali vesztegetés gyanúja miatt - közülük hárman beismerő vallomást tettek.
Köpeczi-Bócz hallgat
Lapunk szerette volna megkérdezni a 168 Óra cikké­ben megnevezett politikusokat, államtitkárokat, de Csepreghy Nándort, a Miniszterelnökség általános államtitkárát nem sikerült elérni, Köpeczi-Bócz Tamás pedig nem reagált az üzenetünkre. Lázár János és Balog Zoltán minisztériumának is feltettük a kérdéseinket - többek között azt, hogy Köpeczi-Bócz államtitkárnak tényleg a lap által ismertetett ügy miatt kellett távoznia, általános gyakorlat-e uniós pályázatok esetén a pénzek egy részének visszafolyatása -, de csak általános válaszokat kaptunk. Az Emmi tudatta, hogy a szövetkezetek hálózatosodásával kapcsolatos ,,vitatott" pályázatokat a tárca elutasította. ,,Mivel nem született támogatási döntés, szerződéskötésre sem került sor, így szabálytalan közpénzfelhasználás sem volt".
Hangsúlyozzák, hogy az államtitkárnak a nem megfelelő szakmai koordináció miatt kellett távoznia. A Miniszterelnökség azt írta, hogy lapinformációkra nem szoktak reagálni, de a 168 Óra olyan állításokat fogalmazott meg, melyek ,,tökéletesen ellentétesek" a tárca törekvéseivel. Nem engedhetjük meg, hogy egyes érdekcsoportok nyerészkedjenek a forráskihelyezés rendszerén, hogy szélhámosok következmények nélkül ,,árulják" nem létező befolyásukat - írták.
Mengyi tegnap közleményben állította: az ügyben semmilyen módon nem vett részt, a gyanúsítottként vallomást tevők visszaéltek a nevével és a pozíciójával. ,,A lelkiismeretem tiszta, készséggel állok minden vizsgálat elé. Ha a nyomozás érdeke úgy kívánja, és az ügyészség ezt kezdeményezi, kérni fogom a parlamentet, hogy a mentelmi jogomat függessze fel".
A honatya jogi képviselője, Futó Barnabás a Népszabadságnak azt mondta,
Mengyit tanúként sem hallgatta meg a nyomozó hatóság, semmilyen eljárásnak nem részese, senki nem tájékoztatta arról sem, hogy visszaéltek a nevével, a politikus is csak csütörtökön az újságból értesült az ominózus ügyről.
Kérdésünkre Futó nem titkolta, hogy Mengyi ismeri a gyanúsítottakat, találkozott is velük, szóba került az uniós pályázat kérdése is, de ötmilliós előlegről, ,,alkotmányos" pénzekről nem volt szó - állította. Szerinte nem általános, de előfordul, hogy ,,csalók" visszaélnek befolyásos politikusok nevével. Arra, hogy a gyanúsítottak egymás között miért beszéltek volna olyasvalakiről, aki a valóságban nem is segíti őket, Futó azzal felelt: abból is látszik, hogy a nyomozó hatóság sem vette komolyan, amit mondanak, hogy Mengyit az elmúlt évben semmilyen formában nem keresték meg.
Nemzeti ügy
Mengyi neve a gyanúsan megpályáztatott bükki nemzeti parkos földbotrányban is felvetődött. Ángyán József szerint 2011. szeptember ­22-én Mengyi, a Borsod-Abaúj-Zemp­lén megyei közgyűlés akkori elnöke, fideszes országgyűlési képviselő szóban megkísérelte utasítani a ­BNPI igazgatóját a korábban kiírt pályázat visszavonására, ­amely a környékbeli gazdálkodóknak adta volna a földeket. Egy hét múlva Szabó Csaba miniszteri megbízott telefonon utasítást adott a pályázatok azonnali visszavonására, a nemzeti park igaz­gatóját, Duska Jó­zsefet pedig felmentette.
Az újbóli földárverésen pedig 500 hektárnyi állami föld bérleti díját nyerte el Kanyok Attila akkori tiszaújvárosi önkor­mányzati képviselő cége, aki Mengyi közvetlen munkatársa és kampányának frontembere volt. Esetében a legkülönösebb, hogy áruszállítással foglalkozó betéti ­társasága gyors változáson ment át, székhelyét áthelyezte, fő tevékenysége pedig szarvasmarha-tenyésztésre változott. Így nyerhette csak el a kért félezer hektárt.
(NOL)
Bal-Rad komm: Szóval így működik ez. Mindenki ismerte/ismeri az ügy szereplői közül egymást, beszélgettek a dolgokról, Busafej Tállai nem is hallott semmiről. BIZTOSAN VALAKI CSALÓ “VISSZAÉLT" Voldemort-Mengyi nevével és “jóhírével". De a csalás annyira nyilvánvaló, hogy az ügyészség szerint is hihetetlen, ezért aztán nem is foglalkoztak vele.
Hétszáz millóból 90 százalék jatt! Plusz 10 millió “alkotmányos költség!" Hétszáz millióból lenyúltak VOLNA 640 milliót! Emmá' döfi!
Pedig Mengyi még a mentelmi jogáról is lemondana-de hát ahhoz gyanús kéne hogy legyen! DE EGY DÖBRÖGISTA MINDEN GYANÚ FÖLÖTT ÁLL! A döbrögista ügyészség szerint.
A döbrögisták ártatlanok, tisztakezű és lelkiismeretű egyedek! Ők “nem olyanok..."
Busafej Tállai pedig boldog és felhőtlen munkakapcsolatban áll Voldemort Nagyúrral!
Szibériában majd kissé átminősül a kapcsolatuk. Munkakapcsolat is lesz minden bizonnyal, de főként RABTÁRSI lesz a viszony! Na az izgalmas lesz!


http://www.balrad.com/2016/08/05/lesz-majd-izgalom/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: forráskihelyezés, lapinformációkra, szerződéskötésre, minisztériumának, tanúvallomásokra, államtitkárokat, gyanúsítottként, megpályáztatott, visszafolyatása, áruszállítással, nyerészkedjenek, bűnszövetségben, népszabadságnak, jegyzőkönyvekre, gyanúsítottakat, érdekcsoportok, visszavonására, államtitkártól, olyasvalakiről, államtitkárnak, következmények, gazdálkodóknak, földbotrányban, munkakapcsolat, kritériumoknak, lelkiismeretem, hangsúlyozzák, beszélgetésre, legkülönösebb, költségvetési, földárverésen, országgyűlési, lelkiismeretű, minisztériumi, tájékoztatást, államtitkárát, egész ország, fideszes Voldemortról, adóhatóság vezetőjének, általa irányított, pályázók ügyében, vallomások szerint, lapszemlét látta, teljes cikket, részletekről viszont, egyik gyanúsított, uniós pályázati, ügyben érintett, cikk szerint, országos szociális, fideszes képviselővel, politikus által, Tállai András, Nemzeti Adó-, Mengyi Roland, Kérdésünkre Tállai, Mengyi Rolanddal”, Köpeczi-Bócz Tamás, Tegnap Csepreghy Nándinál, Viktort Lázár, Balog Zoltán Emmi-minisztert, Csepreghy Nándort, Lázár János, Balog Zoltán, Futó Barnabás, Kérdésünkre Futó, Ángyán József, Szabó Csaba, Duska Jó­zsefet, Kanyok Attila, Busafej Tállai, BIZTOSAN VALAKI CSALÓ, Pedig Mengyi, DÖBRÖGISTA MINDEN GYANÚ FÖLÖTT ÁLL, Voldemort Nagyúrral,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes esti időtöltést  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztinától  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  A végzet az  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam Krisztinától  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Naplemente  Viharban csak az a fa marad ál...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ha így haladunk...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az Európai Unió is foglalkozik...  Ez a jó az alvásban.  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam Krisztinától  Naplemente  Ha így haladunk...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Két ember becsülete  Paul David Tripp Április 24  Paul David Tripp Április 25  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Minden gyerek jó.  Föld napja április 22  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Pillangó  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mosolyogtál már ma?  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Próbálkozni kell ahhoz,  Zilahy Lajos gondolata  Gondolatok az életről és szere... 
Bejegyzés Címkék
egész ország, fideszes Voldemortról, adóhatóság vezetőjének, általa irányított, pályázók ügyében, vallomások szerint, lapszemlét látta, teljes cikket, részletekről viszont, egyik gyanúsított, uniós pályázati, ügyben érintett, cikk szerint, országos szociális, fideszes képviselővel, politikus által, egyik pályázónak, pályázati feltételeket, inkriminált pályázat, szükséges kritériumoknak, adóhatóság adócsalás, kérdéseinket &#8211, részének visszafolyatása, szövetkezetek hálózatosodásával, tárca elutasította, tárca törekvéseivel, forráskihelyezés rendszerén, ügyben semmilyen, gyanúsítottként vallomást, lelkiismeretem tiszta, nyomozás érdeke, mentelmi jogomat, honatya jogi, nyomozó hatóság, újságból értesült, ominózus ügyről, uniós pályázat, gyanúsítottak egymás, elmúlt évben, gyanúsan megpályáztatott, ­BNPI igazgatóját, korábban kiírt, környékbeli gazdálkodóknak, pályázatok azonnali, nemzeti park, újbóli földárverésen, kért félezer, csalás annyira, ügyészség szerint, mentelmi jogáról, döbrögista ügyészség, döbrögisták ártatlanok, izgalmas lesz, forráskihelyezés, lapinformációkra, szerződéskötésre, minisztériumának, tanúvallomásokra, államtitkárokat, gyanúsítottként, megpályáztatott, visszafolyatása, áruszállítással, nyerészkedjenek, bűnszövetségben, népszabadságnak, jegyzőkönyvekre, gyanúsítottakat, érdekcsoportok, visszavonására, államtitkártól, olyasvalakiről, államtitkárnak, következmények, gazdálkodóknak, földbotrányban, munkakapcsolat, kritériumoknak, lelkiismeretem, hangsúlyozzák, beszélgetésre, legkülönösebb, költségvetési, földárverésen, országgyűlési, lelkiismeretű, minisztériumi, tájékoztatást, államtitkárát, tiszaújvárosi, információkat, szövetkezetek, politikusokat, törekvéseivel, gyanúsítottak, módosították, feltételeket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.